Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Showroom

Wilt u als particulier, professionele bouwer of architect met een woning of bedrijfsruimte aan de slag? Zit u boordevol ideeën en zoekt u een partner met een compleet assortiment aan interieurafwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een showroom vol inspiratie nemen wij u mee in de wereld van interieurafwerking. Zie letterlijk voor u hoe onze vloeren, plinten, vensterbanken, deurlijsten, architraven en sokkels in uw project passen.

Of het nu gaat om een kleine vraag of groot project, onze adviseurs doen niets liever dan van uw idee werkelijkheid maken. Door het samenvoegen van alle producten en diensten van zowel de Plintenfabriek, Interieurlakkerij, Deurenafdeling en de Sokkelfabriek openen wij in onze showroom letterlijk alle deuren naar een perfecte totaaloplossing in interieurafwerking. Dat is onze kracht.

Wilt u verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar de klantenservice of bel ons op +32 3 288 73 37.

Niets is ons te gek dus kom gerust langs met uw project!

Openingstijden

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. In het weekend en op feestdagen is de showroom gesloten.

Adres

Boomsesteenweg 645
2610 Wilrijk (Antwerpen)
België
+32 328 873 37
Showroom
Showroom
Showroom