Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Circulair plinten

Aanbieding (-0%)
C110 V-Groef plint
Model C110 | Circulair
12 x 80 mm
incl. BTW
€ 2,12
per meter
Aanbieding (-0%)
C111 Gladde plint
Model C111 | Circulair
incl. BTW
€ 2,95
per meter
Aanbieding (-0%)
C114 Lambriseringsplint
Model C114 | Circulair
25 x 144 mm
incl. BTW
€ 13,99
per meter
Aanbieding (-0%)
C115 Gladde overzetarchitraaf met uitsparing
Model C115 | Circulair
12 x 44 mm
incl. BTW
€ 2,19
per meter
Aanbieding (-0%)
C116 Gotiek plint
Model C116 | Circulair
18 x 140 mm
incl. BTW
€ 10,99
per meter
Aanbieding (-0%)
C117 Gladde plint (zonder lijmsponning, zonder kabelgoot)
Model C117 | Circulair
12 x 60 mm
incl. BTW
€ 4,16
per meter
Alles over circulaire plinten van de Plintenfabriek.
Wij van Plintenfabriek geloven niet in afval. Ieder product en materiaal kan een tweede leven krijgen en om deze reden hebben wij afspraken gemaakt met diverse sloop- en bouwbedrijven. Tijdens de sloop van gebouwen verdwijnen veel materialen in de container om vervolgens door een extreem milieubelastend process van vernietiging te gaan. Wij hebben afspraken gemaakt zodat deze materialen in plaats hiervan direct naar onze fabriek gaan om ze daar te bewerken en de materialen dat tweede leven te geven. In deze categorie vindt U plinten die afkomstig zijn van de sloop van oudere gebouwen. Wanneer de materialen bij ons worden aangeleverd gaan ze door een proces van vernieuwing heen. Zo worden de materialen opgestopt, geschaafd, geschuurd en middels allerlei andere werkzaamheden gevormd tot een nieuw hoogwaardig product.

Door het hergebruik van deze materialen ontlasten we het milieu enorm. Er hoeven simpelweg minder bomen gekapt te worden en we ontlopen het proces van vernietiging van materialen. Ook hebben deze hernieuwde producten een ander voordeel. De materialen die in oudere panden zijn gebruikt zijn vaak enorm duurzaam. In het geval van de producten in deze categorie houdt dat in dat we met echt hoogwaardig hardhout te maken hebben. Een kwaliteit die we nog maar zelden tegen komen.

Wij van plintenfabriek zijn enorm trots op deze circulaire manier van produceren. Het is een kostbaar proces maar het milieu is de grote winnaar. Ondanks deze hoge extra kosten kunnen wij de prijzen van deze producten scherp houden. Wij stellen het maken van winst namelijk ondergeschikt aan de waarde van onze wereld.