Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Trees for All

Samenwerking Plintenfabriek en Trees for All

Jaarlijks worden er 10 miljard meer bomen gekapt dan geplant, waardoor de bossen, "de longen van de aarde", steeds minder worden. Plintenfabriek geeft om onze leefomgeving, maar ook om de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Daarom willen we ontbossing tegengaan en zijn we partner geworden van Trees for All. Trees for All is een Nederlandse stichting die deze ontwikkeling wil tegengaan.

Bossen reinigen de lucht door broeikasgassen op te nemen en zuurstof terug te voeren naar de omgeving. Bossen zijn niet alleen verantwoordelijk voor de zuurstofproductie, ze bieden ook bescherming en een thuis voor dieren en planten, leveren voedsel, medicijnen en zijn de grondstof voor verschillende producten van Plintenfabriek.

Met zowel mondiale als regionale projecten, bijvoorbeeld in Nederland, heeft Trees for All inmiddels miljoenen bomen geplant.

Samenwerking Plintenfabriek en Trees for All

In onze samenwerking ondersteunen we het planten van bomen in zowel Nederland als Costa Rica. Alle bomen zijn aangeplant in het kader van projecten die te maken hebben met sociale, ecologische en economische ontwikkelingen. Met een bestelling bij Plintenfabriek draag je bij aan beide projecten. Een deel van onze opbrengst investeren wij in bomen. Samen maken we de wereld een stukje groener.

Trees for All

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Samenwerking Plintenfabriek en Trees for All