Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Informatie over leveringen

Showroom weer open met ingang van 1 juni

Aanstaande maandag 1 juni zal onze showroom weer worden opengesteld voor bezoekers. Voor uw en onze veiligheid zullen wij uitsluitend op afspraak geopend zijn. Uiteraard nemen wij de richtlijnen van het RIVM daarbij in acht. Voor het maken van een afspraak willen wij u verzoeken om te bellen naar 088-3435011.

Informatie over leveringen

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen tijd op z’n kop gezet. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom volgen wij bij Plintenfabriek.nl de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet.

We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten zoals de Nationale Veiligheidsraad in België.

Bezorging

Vooralsnog zullen onze geplande bezorgroutes volgens schema blijven rijden.

Wij vragen u waar mogelijk uw bestelling online (liefst met iDEAL) via de website te betalen en zullen onze chauffeurs uw bestelling zoveel mogelijk voor de deur of in schuur, tuin of garage laten afleveren. Om zo direct contact te vermijden.

Mocht je toch willen pinnen, onze pinautomaat wordt steeds zuiver gemaakt na elke aflevering. Vanzelfsprekend houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van de status van uw bestellingen.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de RIVM-richting en nemen extra hygiëne maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

Samenwerken

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Ook zijn wij trots op alle magazijnmedewerkers, de klantenservice en de bezorgers die er samen voor zorgen dat onze service en levering ook in deze periode gewoon door kunnen gaan.