Langere levertijd i.v.m. drukte
Wegens onverwachte drukte neemt de levertijd van uw order toe tot nader bericht. Onze telefoonlijnen zijn tijdelijk gesloten, zodat wij volledige mankracht kunnen inzetten op het verwerken van huidige orders.
Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Zelf monteren

Zelf lijstwerk monteren

Zelf je plinten of deurlijsten monteren is eenvoudig, zolang je weet wat je moet doen. Op deze pagina staan handige video's, waarin de Plintenfabriek je voorziet van handige montagetips. Zo kun je zelf aan de slag met het plaatsen van je lijstwerk.

Zelf plinten monteren

Wil je zelf je plinten monteren? In de video plinten zelf monteren wordt duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd wat de beste manier is om plinten te plaatsen. Bij 03:55 komt het begrip eindstukje aan bod. Of bekijk het instructiefilmpje 'Eindstukjes zagen van een plint'.

Plinten en ronde vormen

Heb je licht gebogen wanden dan kunnen de dunnere en enigszins buigzame varianten van het MDF worden toegepast. Rond pilaren of sterk gebogen wanden zijn flexibele plinten een mogelijke oplossing voor de afwerking.
De plinten van MDF kunnen ook aan de achterzijde van speciale sleuven worden voorzien om het materiaal buigzamer te maken. Aflakken op kleur gebeurt dan in het werk.

Zelf deurlijsten monteren

Ben je van plan om zelf deurlijsten (ook wel architraven genoemd) te monteren? Bekijk dan de video architraven/deurlijsten zelf monteren. Daarin kun je zien hoe je deurlijsten zelf kunt monteren.

Liever laten monteren?

Wil je liever dat ons montageteam de montage voor je verzorgt? Klik dan hier voor meer informatie.

Bekijk in deze video hoe je het beste plinten kunt monteren.
Bekijk alles over eindstukjes in dit instructiefilmpje.
Bekijk in deze video hoe je het beste deurlijsten/architraven kunt monteren.